24. mai, 2014

23. mai 2014

I dag vil jeg kort og godt sende gode hilsinger til alle som er innom sidene mine. Og spesielt vil jeg takke de som har kommet med hyggelige tilbakemeldinger, både de som er synlig på sidene mine og de som har henvendt seg til meg på e-post. Når en pusler litt med slektsforskning så kommer en i kontakt med mange interessante personer. Og det er ikke bare folk innenlands, men også folk fra det store utland. Senest i går ble det utvekslet slektsstoff med en svensk dame som har røtter i området. I USA vil jeg trekke frem en dame som har forfedre som kom fra Tresfjord (Nerem). Ho er svært interessert i bygda, og jeg tror ho hadde satt stor pris på å få kontakt med sambygdinger. 

Ellers så er det jo fjella i nerområdet som frister med litt fisking i de vakre fjellvatna våre. En sommerdag ved Forsavatnet (bildet) er bare noe en må ha med seg helst mange ganger hvert år.

I morgen er det dugnad på Røverhytta som jeg skrev om 18. april. Vi får håpe på finevær og kanskje blir det også tid til en tur med fiskestanga i Langedalsvatna.