Fotoalbum

Sanden. I forgrunnen i midten der det store treet står sto huset til Rasmus Brøste. Huset brann ned og Rasmus brann inne.

Fra Sanden

Fra Sanden. Oppe på loftet i dette huset budde bestefar Jørgen når han var her ute og dreiv fiske sammen med broren Nils og andre slektninger og naboer på Bjørnerem.

På Sanden

I hagen på Sanden. Saftige og gode solbær blant mange andre sorter bær og grønsaker.

Fra Sanden. I bakgrunnen Rekdalshesten og toppen av Skjeringen bak.

Sveinung framfor huset på Sanden som hans bestefar Nils bygde i 1915.

To søskenbarn, Sveinung og Nils Edvin, mine tremenninger framfor huset på Hanibalgarden på Magerøy. Dette huset er bygd ca 1910 og da var det Onkel og tante til Nils og Jørgen og dei andre søskena på Sanden som dreiv bruket. Dei hette Ane Nilsdatter og Kolbein Joakimsen.

På Magerøya. Vi ser huset på Nesa. dette huset kan være bygd av Nils Elias Nilsen (bror til oldemor Helge) eller av hans sønn Bendik Andreas som tok over etter Nils i 1920.

Oldemor Helge (etter min mor Helga har jeg at det var Helga som var uttalen også på oldemor). Originalbilde oppbevart på Sanden.

Oldefar Jonas Jonsen Bjørnerem. Etterkommerne på Sanden tok etternavnet Sanden. Originalbilde oppbevart på Sanden.

Kiste på Sanden som har tilhørt Nils Hanibalsen Magerøy fødd 1827. Han vart gift med Guri Hansdatter Nord-Heggdal i 1849.

Bilder fra tur til i fotefara til min morfar Jørgen sitt fødested Bjørneremsanden og til hans mors fødested må Magerøya. Begge stader i Midsund kommune.